Cégtörténet, cégismertető

Családi vállalkozásként működünk 1977 óta, s büszkék vagyunk rá, hogy immár a harmadik generáció is részt vesz a cég életében. Az alapítás óta foglalkozunk ajtók, ablakok és egyedi szerkezetek tervezésével, gyártásával és beépítésével. Azóta eltelt mintegy fél évszázad, s a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mérnökeink ma már 240 négyzetméternyi irodai területen dolgoznak, a gyártás pedig 750 négyzetméter alapterületű üzemünkben zajlik.

Tapasztalt munkatársaink nagy teljesítményű, modern precíziós gépeken végzik a profilok megmunkálását és a kész termékek összeszerelését. Alumínium és acél rendszereink Európa vezető gyártóitól származnak: a lengyel Aluprof és a német Schüco több, mint 70 éves, a svájci Jansen pedig immár 100 éves iparági tapasztalattal rendelkezik. Műanyag profilok terén cégünk a németországi VEKA-GEALAN vállalatcsoport partnere, amely 55 éve gyártja Európa egyik legjobb minőségű termékcsaládját. Fából készült nyílászáróinkat saját asztalos alvállalkozónk gyártja egyedi igény szerint, kiváló minőségű hossztoldott borovi fenyőből.

Termékeink ezen széles skáláját szakszerűen, gyorsan és rutinosan építjük be a kért helyszínen és határidőre, s természetesen garanciát vállalunk értük. A tervezés, a gyártás és a beépítés minden fázisában a legmagasabb minőségi elvárásokkal dolgozunk. Eközben folyamatos kommunikációt tartunk fenn ügyfeleinkkel, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást megtalálhassuk.

Környezettudatos vállalkozásként 2020-ban üzemcsarnokunkra összesen 125 négyzetméter alapterületű napelemparkot telepítettünk. A 77 darab, egyenként 275 watt teljesítményű polikristályos panelnek köszönhetően a telephelyünkön felhasznált elektromos energia egy részét immár saját magunk tudjuk megtermelni.

Cégünk vezetői és alkalmazottai több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, miközben állandóan képezik magukat az innovatív technológiák és a termékfejlesztés területén.

Eddigi megvalósításaink, jó hírnevünk, évtizedek óta visszatérő stabil klienseink, valamint az általunk elnyert szakmai elismerések biztos alapot adnak a további fejlődéshez. Nyitottak vagyunk a kihívásokra és bizalommal nézünk a jövőbe.